Тренінг «Місцеві вибори за новим Виборчим кодексом» у Куп’янську | Аналітичний центр «Обсерваторія демократії»

Тренінг «Місцеві вибори за новим Виборчим кодексом» у Куп’янську

18 серпня 2020 року у Великій сесійній залі Куп’янської міської ради Харківської області Аналітичний центр «Обсерваторія демократії» в рамках проекту «Просування демократичного голосування в Східній Україні», що реалізується за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED), провів тренінг за темою «Місцеві вибори за новим Виборчим кодексом».

Учасниками тренінгу з посилення електоральної грамотності суб’єктів виборчого процесу щодо законодавчого регулювання майбутніх місцевих виборів за новоприйнятим Виборчим кодексом стали представники громадського сектору та політичних партій, органів місцевого самоврядування, діючі депутати та потенційні кандидати в депутати.

Тренери проекту – кандидат політичних наук Антон Авксентьєв та Віталій Носачов – розповіли учасникам тренінгу про новації Виборчого кодексу у частині проведення майбутніх місцевих виборів, зміни, які очікують кандидатів та виборців, етапи та нові правила виборчого процесу.

Тренінг проведений у рамках проекту «Promoting Democratic Elections in Eastern Ukraine», що реалізується за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED). Зміст публікації не обов’язково відображає точку зору NED і є предметом виключної відповідальності Аналітичного центру «Обсерваторія демократії».