Дослідницький тур – виїзна дискусія за участю американських експертів з політичного аналізу | Аналітичний центр «Обсерваторія демократії»

Дослідницький тур – виїзна дискусія за участю американських експертів з політичного аналізу

24 червня експерти Аналітичного центру «Обсерваторія демократії», а також дослідники PONARS Eurasia взяли участь у виїзній дискусії, присвяченій питанням регіональної специфіки політичних процесів в Україні. Учасники вирушили в саме серце України – на Полтавщину, батьківщину Івана Котляревського, Панаса Мирного, Миколи Гоголя, в національно-колоритну Полтаву, Диканьку і Опішню. Під час дослідницького туру експерти обговорили особливе місце України в політичному порядку денному, хід імплементації економічних реформ у регіонах, стратегію розвитку внутрішнього туризму як базового напрямку Стратегії сталого розвитку «Україна-2020» і регіональних стратегій, а також інструменти поліпшення інвестиційного клімату малих міст України.

 

#ObservatoryofDemocracy #PONARSEurasia #ResearchTrip #StudyTour

Дослідницький тур проведений у рамках проекту, який реалізується за фінансової підтримки Європейського фонду демократії (EED) та Уряду Канади