Прес-конференція «Місцеві вибори-2020: підготовка та регулювання за Виборчим кодексом» | Аналітичний центр «Обсерваторія демократії»

Прес-конференція «Місцеві вибори-2020: підготовка та регулювання за Виборчим кодексом»

4 серпня в прес-центрі «Накипіло» відбулася прес-конференція Аналітичного центру «Обсерваторія демократії» за темою «Місцеві вибори-2020: підготовка та регулювання за Виборчим кодексом».

Під час прес-конференції директор «Обсерваторії демократії» Вікторія Шевчук презентувала проект «Просування демократичного голосування у Східній Україні» (2020-2021 рр.), що реалізується за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED), ознайомила громадськість та ЗМІ з можливостями консультаційної online- та телефонної лінії Центру, що діятиме у рамках проекту (розділ «Консультаційна лінія» на сайті «Обсерваторії демократії» – http://od.org.ua).

Експерт Аналітичного центру «Обсерваторія демократії» з питань Виборчого кодексу, кандидат політичних наук Антон Авксентьєв проаналізував основні новації законодавчого регулювання кампанії з місцевих виборів-2020.

Прес-конференція проведена у рамках проекту «Promoting Democratic Elections in Eastern Ukraine», що реалізується за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED). Зміст публікації не обов’язково відображає точку зору NED і є предметом виключної відповідальності Аналітичного центру «Обсерваторія демократії».